Anmälan info

Terminsstart

Terminsstartstart för hösterminen 2021 är vecka 35 och 36 (med reservation för enskilda förändringar i specifika aktiviteter). Terminsstarten är preliminär då det beror dels på den rådande pandemin, dels på hur många anmälningar som kommer in, vid för få anmälningar kan kursen komma att senareläggas eller utgå.

Startdatum

Samtliga startdatum är preliminära, se alltid kallelse för slutgiltigt startdag.

Aktivitetsutbud

Vi kompletterar programmet löpande allt eftersom fler aktiviteter blir klara så håll utkik så ni inte missar något roligt!

Kallelse/Faktura

När tillräckligt många anmälningar inkommit för att starta aktiviteten skickas kallelsen ut. Om det dröjer är det för att inte tillräckligt många anmälningar inkommit. I kallelsen bifogas även fakturan, den är lätt att missa för det står kallelse i ämnesraden. Vid försenad betalning tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr. För att spara på miljön skickar vi i första hand kallelsen/fakturan med e-post. Ni ansvarar själva för att e-posten är korrekt i fylld när ni gör anmälan.

Anmälan

Det går endast att anmäla sig till aktiviteter via vår hemsida, ej via mail, detta på grund av GDPR. Fyll i anmälningsformuläret under respektive kurs. Observera att din anmälan blir bindande när aktiviteten startat och att avanmälan måste ske innan aktivitetsstart, annars debiteras hela avgiften. 

Eventuell avanmälan görs via mail till: linkoping@aktivungdom.se Det räcker alltså inte att meddela ledaren.

Personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR. Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter på
 
https://www.aktivungdom.se/blimedlem/personuppgiftshantering 

Inställd aktivitet

Aktiv Ungdom förbehåller sig rätten att ställa in en aktivitet om det inte är tillräckligt många som anmält sig. 

Nivåer

Nivå 1: För dig som genomfört 0-2 terminer av aktiviteten eller liknande aktivitet tidigare och/eller för dig som känner dig mest bekväm med och tycker att det är roligast att hålla en enklare/grundläggande nivå. 
Nivå 1-2: För dig som genomfört 0-3 terminer av aktiviteten eller liknande aktivitet tidigare. Vi håller oss på en nivå från enklare/grundläggande nivå till enklare fortsättningsnivå. 
Nivå 2: För dig som genomfört minst 2-3 terminer av aktiviteten eller liknande aktivitet tidigare och/eller för dig som har god uppfattning av din egen förmåga och aktivitetens innehåll och tycker att en enklare/grundläggande nivå känns för enkel. 
Nivå 2-3: För dig som genomfört minst 2-3 terminer. Vi håller oss på en fortsättningsnivå med inslag för avancerade utmaningar för de som vill utvecklas/utmanas lite extra. 
Nivå 3: För dig som genomfört minst 5 terminer tidigare och/eller har en mycket god kontroll på din egen förmåga att genomföra aktiviteten. Avancerad nivå. 

Materialkostnad

Kostnad för material kan tillkomma men då anges det i aktivitetsbeskrivningen.

Medlemskap

För att delta i Aktiv Ungdoms aktiviteter behöver man vara medlem. Som medlem är man försäkrad till och från samt under aktiviteten. Medlemsavgiften är 60kr / år och tillkommer utöver aktivitetsavgiften.

RABATTER

SYSKONRABATT

Vi erbjuder syskonrabatt enligt följande:

Antal syskon Barn 1 Barn 2 Barn 3 osv.
1 syskon
Fullpris
10% rabatt
2 syskon
Fullpris
10% rabatt
20% rabatt

Rabatten ges på den billigaste aktiviteten

MÄNGDRABATT

Vi erbjuder mängdrabatt enligt följande:

Antal kurser Kurs rabatt
2 kurser
100kr rabatt på den billigaste kursen
3 kurser
100 kr rabatt på kurs 2

200kr rabatt på kurs 3

Obs! Vi lägger in rabatterna manuellt så ange gärna i anmälan att det finns syskon eller flera aktiviteter.