CIRKUS

Cirkus hos oss på Aktiv Ungdom linköping

Hos oss på Aktiv Ungdom i Linköping är en utav våra mest populära aktiviteter våra aktiviteter kopplade till Cirkus- och tygklättring. I dessa aktiviteter är det fullt fokus på kroppskontroll och ofta i kombination med material som jongleringsbollar, rockringar och tyger. Kom och testa!

Välkomna till våra cirkusaktiviteter!

 

Vår ledare inom Cirkus denna termin

Skärmavbild 2021-05-27 kl. 15.46.55

Emma “Cirkusemma” Lundqvist

Vår fantastiska cirkusledare Emma kör kurser inom Cirkus och tygklättring. Kör också i egen regi på www.cirkusemma.se

Våra aktuella aktiviteter

Vi har aktiviteter inom Cirkus, Dans, Media & IT, Djur, Musik/Instrument/Sång och mycket mer. Har du några önskemål kring aktiviteter? Tveka inte att höra av er till oss!

KategoriKursNärVarTillfällenAvgiftAnmälan 
CIRKUS
Cirkus 8-12 år, nivå 1
En allsidig cirkuskurs där barnen får testa många olika saker och själva välja vad de vill specialisera sig på. Lektionerna kommer bestå av att klättra i tyg, jonglera, stå på huvudet, snurra tallrik, stå i brygga och på händer, rocka rockring och träna akrobatik. Fokus kommer ligga på att samarbeta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi lär oss nya saker, blir starkare och modigare samt får utvecklas i vår egen takt. Ledare: Emma "Cirkus-Emma" Lundqvist.
Startdatum 2022-01-19 onsdag 18:00-19:00Folkungahallen Aeorobicsal övre plan12950AnmälCirkus 8-12 år, nivå 1
CIRKUS Tygklättring 9-12 år, nivå 2-3
För dig som klättrat i tyg tidigare eller har bra kroppskontroll och styrka samt har lätt för att ta instruktioner. Du kommer även att få fortsätta med andra cirkusaktiviteter som att stå i brygga, rocka rockring, snurra tallrik och träna akrobatik. Fokus kommer ligga på att samarbeta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi lär oss nya saker, blir starkare och modigare samt får utvecklas i vår egen takt. Ledare: Emma "Cirkus-Emma" Lundqvist.
Startdatum 2022-01-19 onsdag 17:00-18:00Folkungahallen Aeorobicsal övre plan12950AnmälTygklättring 9-12 år, nivå 2-3